Κύπελλο Ελλάδας: Όλα καλά για ΟΦΗ, Καλλονή και Παναιτωλικό

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 18:08
UPD:18:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Με γκολ του Ζορό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ νίκησε στο «Ελ Πάσο» την Καλλιθέα με 1-0.

A- A A+

Η «περιπέτεια» στην οποία μπήκαν από χθες αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας έκανε τις υπόλοιπες να πάρουν πιο σοβαρά τους σημερινούς, πρώτους αγώνες τους στη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με αποτέλεσμα -αν εξαιρεθεί η ήττα της Ξάνθης- να λείψουν οι εκπλήξεις.

Η ακριτική ομάδα έφυγε ηττημένη 1-0 από το «Καυτανζόγλειο» στάδιο, από τον Ηρακλή. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε με κεφαλιά ο Ζάχορα, στο 87ο λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε δοκάρι ο Μάνταλος στο 48΄. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στα Πηγάδια, στις 31 Οκτωβρίου.

Με γκολ του Ζορό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ νίκησε στο «Ελ Πάσο» την Καλλιθέα με 1-0, κι ενώ στο 58ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη. Η επαναληπτική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, επίσης στις 31 Οκτωβρίου.

Η Καλλονή έκανε επίσης ο πρώτο βήμα για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη στην Κατερίνη επί του Πιερικού με 2-1. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Λέσβου ο Γκάσιτς στο 24ο λεπτό, όμως στο 32΄ ο Καθάριος ισοφάρισε. Το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε, που στο 64΄ είχε χάσει πέναλτι (απέκρουσε ο Πατσογιώργος). Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε και ο Παναιτωλικός, που νίκησε στην Κέρκυρα τη γηπεδούχο Κασσιόπη 1-0, χάρις στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Πασάς στο 60ο λεπτό. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, στις 31 Οκτωβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις