Μπάσκετ Α1: «Προπόνηση» Ολυμπιακού με Ίκαρο Χαλκίδας

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 21:12
UPD:21:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο Στράτος Περπέρογλου του Ολυμπιακού (Κ) οδηγεί τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι ενώ πιέζεται από τον Μπέμπη του Ικάρου.

A- A A+

Σε... προπόνηση εξελίχθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ίκαρο Χαλκίδας, καθώς δύο ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη του πρωταθλητή Ευρώπης στην Πόλη επί της Γαλατασαράι, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 99-61 τον Ίκαρο Χαλκίδας, στο ΣΕΦ.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξακολουθεί να παραμένει αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη τη φετινή περίοδο. Σε έναν αγώνα που δεν μπορεί να δεχθεί σοβαρή κριτική, ο Στράτος Περπέρογλου σκόραρε 22 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ιβάν Άσκα με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Νωρίτερα, ο Άρης πήρε πολύ δύσκολη νίκη (δεύτερη στην Α1) στην έδρα του με 67-65 επί της νεοφώτιστης Νέας Κηφισιάς, που άγγιξε την έκπληξη. Δύο λεπτά πριν τη λήξη η Κηφισιά προηγήθηκε 61-60 με καλάθι και φάουλ του Λιακόπουλου, ενώ ο Έλληνας γκαρντ ισοφάρισε στο 39' σε 63-63.

Στα 15'' πριν από τη λήξη ο Πελεκάνος με λέι απ διαμόρφωσε το 67-65, με τον (άποντο) Σιούτη να αστοχεί στο τρίποντο της νίκης στη λήξη του αγώνα. 

OLYMPIACOS BC

Οι καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ίκαρο Χαλκίδας.

OLYMPIACOS BC

Η καλύτερη φάση του αγώνα Ολυμπιακός - Ίκαρος Χαλκίδας, με τον Ντάνστον να προσπαθεί να... κατεδαφίσει την μπασκέτα του ΣΕΦ.

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε και ο Πανελευσινιακός, με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να επικρατεί του Ηλυσιακού με 73-58 και να υποχρεώνει τους φιλοξενούμενους στην τρίτη συνεχή ήττα τους.

Κορυφαίος των νικητών αναδείχθηκε ο Ρομπ Τζόουνς με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ από τον Ηλυσιακό περισσότερο από όλους προσπάθησε ο Κέβιν Άντερσον, που σημείωσε 21 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις