Στέφενς: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 17:55
UPD:19:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς (Δ) και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Σαπιγγίδης (Α) μιλάνε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χάιφα.

A- A A+

Η θετική προϊστορία και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος σχεδόν δύο μήνες, δίνουν αισιοδοξία σε παίκτες και προπονητή της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή την αισιοδοξία εξέφρασαν με τις σημερινές δηλώσεις τους ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Χουμπ Στέφενς και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Είναι σημαντικό που παίζουμε εναντίον μιας τεχνικής ομάδας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα επιβάλλουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού μας», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

Το «κλειδί» του αυριανού αγώνα, κατά τον Στέφενς, θα είναι «να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι και ότι θα μπορέσουμε να το κερδίσουμε».

Όσο για το αν παρατήρησε ανισότητες στο ελληνικό πρωτάθλημα στο τρίμηνο που βρίσκεται στην Ελλάδα; «Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ένα καλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, εμείς τρεις βαθμούς πιο πίσω γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε. Και οι άλλες ομάδες παλεύουν για τις όποιες πιθανότητες έχουν», απάντησε.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ερωτηθείς για το θέμα του Κάτσε, απάντησε πως «δεν είναι πρόβλημα μόνο της ομάδας, είναι πρόβλημα και του ίδιου για το τι συμβαίνει στο μυαλό του με όλα αυτά που περνάει. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να επανέλθει, αλλά αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα».

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος τόνισε ότι «θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε και αν γίνεται να πάρουμε και την πρώτη θέση. Δεν τελειώνει τίποτα, θέλει συγκέντρωση».

Για την παρουσία φίλαθλου κοινού, μετά από καιρό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο επιθετικός της μακεδονικής ομάδας απάντησε πως «ο κόσμος κι εμείς στενοχωρηθήκαμε κι ευχόμαστε το περσινό να ήταν το τελευταίο μελανό σημάδι. Είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο».

Όσο για το αν απολαμβάνει τις θετικές προς το πρόσωπό του εκδηλώσεις του φίλαθλου κοινού της ομάδας του, απάντησε θετικά: «Εγώ θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Η παρουσία μου στο γήπεδο δεν εξαρτάται από μία μερίδα κόσμου. Στη ζωή δεν γίνεται να είμαστε αρεστοί σε όλους. Θα παίζω όσο καλύτερα μπορώ και αν υπάρχουν κάποιοι που δεν με αποδέχονται, τι να κάνουμε, εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Στέφενς συμπεριέλαβε τους, Χακόμπο, Γλύκο, Λίνο, Σκόνδρα, Κατσουράνη, Κατσικά, Βίτορ, Κίτσιου,
Λόρενς, Λάζαρ, Τζιόλη, Νίνη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Νέτσιντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις