Ντομίνγκεζ: «Κρίμα, αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα»

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 01:15
UPD:09:35
REUTERS/RAFAEL MARCHANTE

Ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων», Τσόρι Ντομίγνκεζ, πληροφορήθηκε ότι σημείωσε το πρώτο γκολ στην ιστορία της ομάδας του στη Λισαβόνα.

A- A A+

Δεν ήξεραν αν θα έπρεπε να χαίρονται για το βαθμό ή να λυπούνται για τη νίκη που χάθηκε τόσο άδοξα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι κρατούσαν τους τρεις βαθμούς έξι πριν τη λήξη του 90λεπτου με την Μπενφίκα.

Ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων», Τσόρι Ντομίγνκεζ, πληροφορήθηκε ότι σημείωσε το πρώτο γκολ στην ιστορία της ομάδας του στη Λισαβόνα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω, όμως είναι όμως που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μας βοήθησε το γήπεδο, όμως και η ισοπαλία δεν παύει να είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Ρεαλιστής από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ, επισήμανε ότι «η αλήθεια είναι πως πρέπει να συμβιβαστούμε με το 1-1. Αν μας έλεγαν πριν το ματς πως θα φύγουμε με ισοπαλία θα ήμασταν ικανοποιημένοι, αλλά με βάση το πώς παίξαμε μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, παίζει ρόλο και η τύχη και δυστυχώς σήμερα δεν ήταν πολύ καλή μαζί μας».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Όσο για τη συνέχεια, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εκτιμά ότι «είμαστε στο σωστό δρόμο. Φαίνεται πως βρισκόμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη χρονιά στο να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι καθοριστικής σημασίας το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπενφίκα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις