Στέφενς: «Είμαστε ικανοποιημένοι»

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 23:24
UPD:23:26
ICON
A- A A+

Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε ευχαριστημένος από την ισοπαλία της ομάδας του (1-1) στην έδρα της ΑΖ, επισημαίνοντας ότι «στο πρώτο μισό ο ΠΑΟΚ ήταν καλός, στο δεύτερο μισό ήταν λιγότερο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τελικά ευτυχώς κάναμε το 1-1 και ολοκληρώθηκε ο αγώνας».

Ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικέφαλου» υπογράμμισε ότι «μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πειθαρχημένοι, ας μη λέμε ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας, αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι που παίχτηκε στο δεύτερο μισό. Δεν δώσαμε χώρους στο πρώτο ημίχρονο, το κάναμε στο δεύτερο και γι’ αυτό κάποιοι παίκτες μας πρέπει να σκεφτούν για το επίπεδό τους»

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τόνισε πως «δεν ψάχνουμε για ήρωες αλλά για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα, αλλά και για το βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και δικαιούμασταν το γκολ. Στην επανάληψη δεν ήμασταν καλοί, σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη με την ισοφάριση».

Όσο για τη συνέχεια; «Δεν γίνεται να κάνουμε θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως το ότι δεν ηττηθήκαμε είναι θετικό, γιατί εμείς και η Άλκμααρ θεωρητικά είμαστε τα φαβορί»

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Μιγκέλ Βίτορ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι «η Άλκμααρ είναι ομάδα με ποιότητα. Είναι σημαντικό για την ομάδα να αντιδρά και να πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει εις βάρος της κατάσταση. Ακόμη και αν χάναμε απόψε θα ήμασταν δυνατοί για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επειδή είναι διαφορετικό πράγμα οι υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα από αυτές για την Ευρώπη. Η ισοπαλία απόψε μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς για το ντέρμπι»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις