Σούπερ Λίγκα: Τεστ ενόψει Μπενφίκα για Ολυμπιακό στα Χανιά

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 09:04
UPD:16:04
olympiacos.org
A- A A+

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επαναρχίζει με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής.

Το ντέρμπι απουσιάζει από το πρόγραμμα, ωστόσο, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το σημερινό «μενού» περιλαμβάνει τρία παιχνίδια, το πιο σημαντικό εκ των οποίων είναι αυτό που θα διεξαχθεί τοι βράδυ στα Χανιά (20:30, Novasports 2). Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός καλείται να περάσει τα Περιβόλια χωρίς βαθμολογικές απώλειες απέναντι στον Πλατανιά, που μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές αγνοεί τι σημαίνει νίκη.

Τέσσερα 24ωρα πριν το μεγάλο ματς με τη Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να διατηρήσουν –στην χειρότερη περίπτωση-τη διαφορά που τους χωρίζει από τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να μεταβούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Λισαβόνα, για το ματς-κλειδί με τους «αετούς». Πολλά τα προβλήματα για το Μίτσελ που δεν πήρε στην αποστολή τους τραυματίες Μπονγκ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Γιαταμπαρέ, Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης (18:15, Novasports 1). Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει το απόλυτο μέχρι τώρα στην έδρα του και θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» για να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από τον Ολυμπιακό και να υποδεχτεί με το καλύτερο δυνατό ηθικό τη Μακάμπι Χάιφα, την προσεχή Πέμπτη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η «αυλαία» θα ανοίξει στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει το Λεβαδειακό (16:00, Novasports 2). Οι φιλοξενούμενοι μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή δεν έχουν βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του και την ομάδα θα παρατάξει ο Φαράντος. Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα θα κατέβει ο Ατρόμητος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις