Αναστασίου: «Το πιο δύσκολο ματς με Πανθρακικό»

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 16:57
UPD:17:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

A- A A+

Η προσεχής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θεωρείται από τον προπονητή των «πρασίνων», Γιάννη Αναστασίου ως η πιο δύσκολη στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο νεαρός προπονητής παραδέχθηκε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό, που έδειχνε ότι άρχισε να βρίσκει καλό ρυθμό: «Έτσι είναι το πρόγραμμα και δε μπορούμε να το αλλάξουμε. Προερχόμαστε από ένα σερί καλών εμφανίσεων, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο τη δεδομένη στιγμή. Δεν θέλουμε να μείνουμε στις καλές εμφανίσεις, αλλά να τις συνεχίσουμε, γιατί όπως είχα πει από την πρώτη στιγμή, για εμάς σημασία έχει η διάρκεια. Εκεί κρίνεται μια ομάδα και θεωρείται μεγάλη. Όταν έχει διάρκεια στην απόδοση της και τις εμφανίσεις της. Περισσότερο δε μετά από μια διακοπή, καθώς έλειπαν αρκετοί παίκτες και θα είναι σημαντικό η νοοτροπία μας να είναι αυτή που πρέπει. »

Μιλώντας για τον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής, ο Αναστασίου ξεκαθάρισε: «Με φοβίζει διότι υπάρχει μια ευχάριστη διάθεση στον κόσμο μας για τις εμφανίσεις της ομάδας και γενικότερα το κλίμα είναι αρκετά θετικό. Αυτό με ανησυχεί και προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου αυτές τις μέρες να θυμίσουμε στους παίκτες μας ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Για εμάς, το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι ίσως το πιο δύσκολο της σεζόν μέχρι στιγμής.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις