Τσόρι: «Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε δύσκολη περίοδο»

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 13:25
UPD:13:29
G4PHOTOS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τσόρι Ντομίνγκες: «Πρέπει να συνεχίσουμε το σερί των νικών, κάτι που θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις προσεχείς υποχρεώσεις μας εντός κι εκτός των συνόρων».

A- A A+

Νίκη με τον Πλατανιά, για να διατηρηθεί ο Ολυμπιακός στην κορυφή της βαθμολογίας και να μπορέσουν οι παίκτες να αντεπεξέλθουν καλύτερα ψυχολογικά στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, ζήτησε ο Τσόρι Ντομίνγκες

Ο «Γολγοθάς» για τους «ερυθρόλευκους» ξεκινάει σήμερα με την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πλατανιά, παιχνίδι που αποτελεί πρόβα-τζενεράλε ενόψει της μάχης που ακολουθεί στο «Ντα Λουζ» με τη Μπενφίκα (23/10) στο Champions League.

«Μπαίνουμε σε μία δύσκολη περίοδο. Αυτό που έχουμε ως δεδομένο έως τώρα είναι ότι η ομάδα τα πηγαίνει καλά. Έχει κάνει ορισμένα καλά παιχνίδια και προέρχεται από νίκες», είπε στον πρόλογό του ο Αργεντινός μέσος και συνέχισε: «Το ματς με τον Πλατανιά είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε το σερί των νικών, κάτι που θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις προσεχείς υποχρεώσεις μας εντός κι εκτός των συνόρων.» 

Το γεγονός ότι ο Πλατανιάς αγνοεί τη νίκη επί 7 συνεχόμενες αγωνιστικές κι αν αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό, ο έμπειρος παίκτης τόνισε ότι: «Δεν κοιτάμε τον αντ'ίπαλό μας, αλλά τι θα κάνουμε εμείς. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα και δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, τότε θα κερδίσουμε το παιιχνίδι.»

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο Τσόρι, επισήμανε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό και ευχάριστο το γεγονός πως πάντα ο κόσμος μας στηρίζει. Οι φίλαθλοί μας δεν μας ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα, αλλά πρέπει να το κάνουν. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο, να τους επιστρέψουμε αυτή τη χαρά την οποία μας δίνουν εκείνοι με την παρουσία τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις