ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Σα Πίντο

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 13:03
UPD:13:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη (αριστερά), έφτασε λίγο πριν τις 12 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ Ρικάρντο Σα Πίντο (δεξιά).

A- A A+

Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΟΦΗ.

Τον 41χρονο Πορτογάλο τεχνικό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, Μάνθος Πουλινάκης, ο αντιπρόεδρος, Νίκος Τσαμπουράκης και ο γενικός αρχηγός, Πέτρος Μαρινάκης.

«Όλα είναι θετικά. Ξέρω πράγματα, τόσο για τον κόσμο του ΟΦΗ όσο για την πόλη και για την ομάδα. Μίλησα με τον πρόεδρο, ο οποίος με ενημέρωσε για την ομάδα. Μας περιμένει πολλή δουλειά και όταν τελειώσει το θέμα και τυπικά μπορούμε να πούμε περισσότερα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σα Πίντο.

Ο Ίβηρας προπονητής πρόκειται να υπογράψει ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενδεχομένως με οψιόν ανανέωσης και για την επόμενη, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι στον πάγκο για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις