ΟΦΗ: «Όχι» από Τσιώλη

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 13:46
UPD:13:57
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Σάκης Τσιώλης: «Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη μιας ομάδας. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10-15 ημέρες αλλά καταλαβαίνω ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να περιμένει τόσο πολύ».

A- A A+

Σε άλλη λύση στρέφεται η διοίκηση του ΟΦΗ για το θέμα του προπονητή, καθώς η απάντηση που ο ηρακλειώτικος σύλλογος έλαβε από τον Σάκη Τσιώλη ήταν αρνητική.

Ο Θεσσαλός τεχνικός ήταν η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας, όμως όπως διευκρίνισε ο ίδιος, με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, τη δεδομένη χρονική περίοδο προσπαθεί να ηρεμήσει, μετά το σοκ που τού προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του αδελφού του και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να εργαστεί για ένα βραχύβιο διάστημα.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη μιας ομάδας. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10-15 ημέρες αλλά καταλαβαίνω ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να περιμένει τόσο πολύ», ήταν η δήλωση του Έλληνα τεχνικού. Η διοίκηση του ΟΦΗ βρίσκεται πλέον υπό πίεση, καθώς πρέπει να κινηθεί γρήγορα μιας και την Κυριακή θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις