ΟΦΗ: Διαζύγιο με Δερμιτζάκη

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 17:02
UPD:17:13
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Παύλος Δερμιτζάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, και ύστερα από τη συζήτηση που είχαν συμφώνησαν στους όρους της κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας τους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου επισημοποιήθηκε το μεσημέρι, με τη διοίκηση του ΟΦΗ να ανακοινώνει την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Μακεδόνας προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, και ύστερα από τη συζήτηση που είχαν συμφώνησαν στους όρους της κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας τους.

«Πήραμε μια απόφαση με πολύ βαριά καρδιά να τερματίσουμε την συνεργασία με έναν άνθρωπο που ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Είναι δεδομένο ότι για την μέτρια βαθμολογική πορεία της ομάδας δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος, αλλά, όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο, ο προπονητής είναι το εύκολο "θύμα"», ήταν η δήλωση του κ. Πουλινάκη.

Όσο για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου; «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν προπονητή, αλλά πλέον θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Να πάρουμε έναν προπονητή που θα είναι κοινά αποδεκτός, να τονώσει την ψυχολογία για να έρθουν άμεσα τα θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο διοικητικός παράγοντας του ΟΦΗ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις