Ισπανία: Εισιτήριο και τα παιδιά στο «Καμπ Νου» με Ρεάλ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 19:46
UPD:19:59
REUTERS/ALBERT GEA

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η καταλανική ομάδα θα αναστείλει την πρακτική της εξασφάλισης ελεύθερης πρόσβασης σε παιδιά έως 7 ετών, τα οποία συνοδεύονται από ενήλικα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ακόμη και τα παιδιά θα πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το σούπερ ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», στις 26 Οκτωβρίου.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η καταλανική ομάδα θα αναστείλει την πρακτική της εξασφάλισης ελεύθερης πρόσβασης σε παιδιά έως 7 ετών, τα οποία συνοδεύονται από ενήλικα.

«Εν τέλει, προτιμώ τον τίτλο "ο Ροσέλ δεν βάζει τα παιδιά στο γήπεδο" παρά έναν τίτλο όπως "ο Ροσέλ σκότωσε ένα παιδί"» δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Catalunya».

Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας, καθώς η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας θέλει να αποφύγει έναν επικίνδυνο υπερπληθυσμό στις εξέδρες, στον πιο «καυτό» αγώνα της χρονιάς. «Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί τίποτα. Δεν θα μου το είχα συγχωρέσει ποτέ» υπογράμμισε ο Ροσέλ.

«Είναι θέμα ασφάλειας. Δεν θα διακινδυνεύσουμε να υπάρξουν νεκροί ή τραυματίες, αν κάποιο γεγονός προκαλούσε μαζική έξοδο από τις κερκίδες. Είμαι ο πρώτος που αποδοκιμάζει την απόφαση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε από αίσθημα ευθύνης» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις