«Τεσσάρα» για Μπαρτσελόνα και χωρίς Μέσι

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 01:07
UPD:16:20
EPA/TONI ALBIR

Ο Νεϊμάρ στην καλύτερη εμφάνισή του ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

A- A A+

Την όγδοη κατά σειρά νίκη στις ισάριθμες αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί ως τώρα στο ισπανικό πρωτάθλημα πέτυχε η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε 4-1 της Βαγιαδολίδ στο  «Καμπ Νου» και πλέον χρειάζεται άλλη μία για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης .

Η ομάδα του Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο έκανε το «8 στα 8» και έμεινε μόνη στην κορυφή, με ένα παιχνίδι λιγότερο από την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα υποδεχθεί την Κυριακή τη Θέλτα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο Μέσι απουσίαζε απόψε, όμως ο Νεϊμάρ στην καλύτερη εμφάνισή του ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έπαιξε και γι΄ αυτόν. Ο Βραζιλιάνος ήταν «χάρμα ιδέσθαι», καθώς μοίρασε αίστ, σκόραρε και του έγιναν δύο «καθαρά» πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν όταν προηγήθηκαν με τον Χάβι Γκέρα στο 10΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλέξις Σάντσες ισοφάρισε. Το ημίχρονο έληξε 1-1, αλλά στο 52΄ ο Τσάβι διπλασίασε και η Βαγιαδολίδ κατέρρευσε. Στο 64΄ ο Σάντσες έκανε το 3-1 από εξαιρετική ασίστ του Νεϊμάρ, ενώ στο 70΄ οι δυο τους άλλαξαν ρόλους, με τον Χιλιανό να πασάρει και τον Βραζιλιάνο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις