Μπάσκετ Α1: Δηλώσεις Μπαρτζώκα, Πεδουλάκη

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 23:03
UPD:23:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Με αναφορά στο θάνατο του Φίλιππου Συρίγου ξεκίνησαν τις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Αργύρης Πεδουλάκης, οι οποίοι υπογράμμισαν ότι οι ομάδες δεν ακόμη είναι έτοιμες. 

«Τόσο τη διεξαγωγή όσο και την έκβαση αυτού του παιχνιδιού επισκιάζει ο θάνατος του Φίλιππου Συρίγου. Υπήρξε μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 40 χρόνια», είπε ο κ. Μπαρτζώκας.

Αναλύοντας στη συνέχεια την αναμέτρηση, τόνισε πως «κανείς δεν περίμενε ποιότητα και συνεργασίες τόσο νωρίς σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Θύμισε έναν αγώνα πριν χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες στο κλειστό του Σπόρτιγκ με αντίστοιχο σκορ. Οι ομάδες είναι ανέτοιμες, με πολλούς τραυματίες. Σε συνδυασμό με το άδειο γήπεδο, η εικόνα αδικεί το ελληνικό μπάσκετ. Είχαμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα».

Από την πλευρά του ο κ. Πεδουλάκης είπε: «Καλό ταξίδι σε έναν καλό φίλο. Δεν του άρεσαν τα πολλά λόγια. Καλό ταξίδι Φίλιππε». Για την ήττα της ομάδας του ανέφερε ότι «δεν είχαμε ανάσες, δεν ήμασταν εύστοχοι, δεν είχαμε άλματα... Πολλά παιδιά δεν ξέρουν τα συστήματά μας, δεν ξέρουν που να πάνε. Θα βρουν σιγά σιγά ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε που δεν είμαστε καλοί και θα το βελτιώσουμε».

ΟΠΑΠ Α.Ε.
OLYMPIACOS BC
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εκτίμησε πως «όταν δέχεσαι μόνο 45 πόντους, ό,τι και να κάνεις μπροστά είναι αδύνατο να χάσεις. Ήμασταν νευρικοί και άστοχοι στην επίθεση, που είναι λογικό όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Κρατάμε τη νίκη και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Μάλαγα την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα».

Όσο για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, είπε: «Νομίζω πως όλα είναι εικονικά επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε λίγο χρόνο μαζί και νομίζω πως θα δουλέψουμε καλύτερα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα ματς. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα. Κέρδισε καθαρά. Είχαμε κάποια προβλήματα. Τίποτα παραπάνω».

Να σημειωθεί ότι οι Ντάνστον, Πέτγουεϊ, Σλούκας, Περπέρογλου, Πρίντεζης από τον Ολυμπιακό και οι Διαμαντίδης, Μπατίστ, Παππάς, Γιάνκοβιτς και Μπράμος υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τη λήξη του αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις