Μπάσκετ Α1: Ντέρμπι «αιωνίων» στο άδειο ΣΕΦ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 11:42
UPD:11:58
G4PHOTOS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τους δύο αντίπαλους, οι οποίοι είναι ακόμη αγωνιστικά ανέτοιμοι, λόγω της έλλειψης αγώνων αλλά και των αρκετών αλλαγών που συντελέστηκαν στα ρόστερ τους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το πρώτο φετινό ντέρμπι των «αιωνίων» ξεκινά απόψε το βράδυ όπως ακριβώς τελείωσαν οι περυσινοί τελικοί: στο άδειο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και -2 βαθμούς, εξαιτίας των γεγονότων στον τρίτο τελικό.

Αυτό σημαίνει ότι αν απόψε επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, κατά πάσα πιθανότητα κρίνεται και η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, καθώς σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν «αέρα» τριών νικών.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τους δύο αντίπαλους, οι οποίοι είναι ακόμη αγωνιστικά ανέτοιμοι, λόγω της έλλειψης αγώνων αλλά και των αρκετών αλλαγών που συντελέστηκαν στα ρόστερ τους. Μπαρτζώκας και Πεδουλάκης, εξάλλου, έχουν δηλώσει ότι δεν ήθελαν τόσο γρήγορα αυτό το παιχνίδι. 

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Λο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπέγκιτς, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στο φαληρικό στάδιο με τον Ούκιτς στην αποστολή, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ο Κροάτης γκαρντ είναι, σαφώς, ανέτοιμος.

Διαιτητές του αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 19:15, θα είναι οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Παναγιώτου.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις