Μουντιάλ 2014: Δεν θέλει τη Γαλλία στα μπαράζ πρόκρισης ο Ρονάλντο

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 16:23
UPD:16:31
REUTERS/JOSE MANUEL RIBEIRO
A- A A+

Η ισοπαλία-σοκ με το Ισραήλ αναμένεται να στείλει την Πορτογαλία στα μπαράζ πρόκρισης του Μουντιάλ 2014, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δηλώνει ότι η μόνη ομάδα που δεν θα ήθελε για αντίπαλο είναι

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με την εμφάνιση της εθνικής ομάδας της χώρας του εναντίον των Ισραηλινών, ενώ απέφυγε να πει πολλά για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε και που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών με το Λουξεμβούργο, την  ερχόμενη Τρίτη.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό (κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία), καθώς η FIFA είναι ιδιαίτερα παρατηρητική σε τέτοια θέματα.» Ξεκαθάρισε,πάντως, ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τα μπαράζ πρόκρισης: «Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί και δεν θέλω με τίποτα να είμαι εκτός. Θέλω να παίξω και στα δύο παιχνίδια.»

Για την εμφάνιση με το Ισραήλ (1-1) ο CR7 στάθηκε στη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων, ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Το Ισραήλ είχε δύο 'λεωφορεία' πίσω από τη μπάλα κι όταν μια ομάδα παίζει με αυτό τον τρόπο είναι δύσκολο να σκοράρεις. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε παθητικά, μπορώ να πω ακόμη ότι κοιμόμαστε και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Σε κάποια σημεία του ματς δείξαμε ωριμότητα.»
Για να πάρει την πρόκριση η Πορτογαλία θέλει ήττα της Ρωσίας από το αδιάφορο Αζερμπαϊτζάν και δική της νίκη επί του Λουξεμβούργου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, οπότε αναφέρθηκε στα μπαράζ: «Η Γαλλία είναι η πιο δυνατή ομάδα από αυτές που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Είναι η μόνη ομάδα που δεν θα ήθελα για αντίπαλο.»
Εκτός μάχης με το Λουξεμβούργο, για τον ίδιο λόγο με το Ρονάλντο, τέθηκε και ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις