Μουντιάλ 2014: Ικανοποιημένος ο Φ. Σάντος μόνο από τη νίκη

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 00:46
UPD:00:52
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας - Σλοβακίας.

A- A A+

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Σλοβακίας, αλλά όχι από τις φάσεις που δε μετατράπηκαν σε γκολ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ακόμη ότι αυτό που περιμένει είναι το δώρο από τη Λιθουανία την προσεχή Τρίτη. Ο Πορτογάλος προπονητής, είπε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει εκνευρισμός για τις φάσεις που κάναμε και δεν σκοράραμε. Είναι πρόβλημα για την ομάδα, δε ξέρω εάν είναι λόγω ψυχολογίας, καθώς οι παίκτες μας σκοράρουν συνέχεια στις ομάδες που αγωνίζονται. Ο αντίπαλός μας δε μας απείλησε και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει πιο άνετα στη νίκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάντος και πρόσθεσε:

«Κρατήσαμε το φως ανοιχτό και οι ελπίδες μας παραμένουν ζωντανές. Πάμε να κερδίσουμε το Λιχτενστάιν και να περιμένουμε μήπως γίνει κάποιο... θαύμα με την Βοσνία στο ματς με τους Λιθουανούς». Κατέληξε λέγοντας; «Σίγουρα θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε και φρεσκάδα και να κερδίσουμε. Έχω στο μυαλό μου τι πρέπει να γίνει και με τους παίκτες που θα πάρουν ανάσες και με αυτούς που έχουν πρόβλημα με κάρτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις