Μουντιάλ 2014: Κλήθηκε στην εθνική Αγγλίας ο Στέρλινγκ

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 15:21
UPD:16:20
EPA/MAST IRHAM
A- A A+

Έντεκα μήνες μετά το ντεμπούτο του στην εθνική Αγγλίας, ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Λίβερπουλ επανακλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ενόψει του καθοριστικού αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 με την Πολωνία.

Η Αγγλία θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στο Γουέμπλεϊ, για να πάρει την απευθείας πρόκριση για τους τελικούς της διοργάνωσης, ωστόσο, στο χθεσινό νικηφόρο αγώνα με το Μαυροβούνιο (4-1), ο Ρόι Χότζσον «έχασε» δύο παίκτες.

Ο Τομ Κλέβερλι επέστρεψε τραυματίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες, ενώ ο Κάιλ Γουόκερ συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει το τελευταίο ματς των προκριματικών.

Κι ενώ για τον αντικαταστάτη του Γουόκερ τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα (θα παίξει ένας εκ των Φιλ Τζόουνς ή Κρις Σμόλινγκ στο δεξί άκρο της άμυνας), ο Χότζσον κάλεσε και τον Στέρλινγκ, ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας U21 που την περασμένη Πέμπτη νίκησε το Σαν Μαρίνο, με το σκεπτικό να έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις ενόψει του αγώνα με τους Πολωνούς.

Ο 18χρονος Στέρλινγκ, παράλληλα, έγινε ο πέμπτος νεότερος παίκτης που καλείται ποτέ στην εθνική Αγγλίας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις