Πιθανή παρουσίαση των νέων iPad κατά τα τέλη του μήνα

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 10:58
APPLE

Το επόμενης γενιάς iPad αναμένεται να είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από τους προκατόχους του και να διαθέτει το νέο τσιπ A7 των 64 bit (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τα νέα iPad και iPad mini θα παρουσιάσει η Apple σε event στις 22 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Τζον Παζκόφσκι του AllThingsD και του Current Editorials.

Κατά τον Παζκόφσκι, οι πηγές του – οι οποίες, σύμφωνα με τον Guardian, έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες στο παρελθόν – υποδεικνύουν ότι η εταιρεία θα διοργανώσει εκδήλωση όπου θα ανακοινώσει το λανσάρισμα νέων προϊόντων στις γραμμές του iPad, του Mac Pro και του OS X Mavericks.

Την ημερομηνία επιβεβαίωσε και ο Τζιμ Νταλράιμπλ του The Loop. 

Το επόμενης γενιάς iPad αναμένεται να είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από τους προκατόχους του και να διαθέτει το νέο τσιπ A7 των 64 bit. Επίσης, θεωρείται πολύ πιθανό να έχει και τον σαρωτή αποτυπώματος του iPhone 5S.

Όσον αφορά στο νέο iPad mini, εκτιμάται ότι θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του, καθώς και οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Σύμφωνα με τον Guardian, πολλά καταστήματα λιανικής έχουν αρχίσει ήδη να προβλέπουν ότι το iPad mini θα είναι η πλέον επιτυχημένη από πλευράς πωλήσεων ηλεκτρονική συσκευή τα Χριστούγεννα του 2013, πιθανότατα ξεπερνώντας το Xbox One. Άλλες συσκευές που αναμένεται να βρεθούν ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι το Tab 3 της Samsung και το Nexus 7 της Google.

Πέρα από τα νέα iPad, η Apple θεωρείται ότι θα παρουσιάσει και την νέα έκδοση του λειτουργικού της για desktop, OS X Mavericks, καθώς και τον νέο desktop υπολογιστή Mac Pro. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει προβεί ακόμη σε σχόλια σχετικά με το ενδεχόμενο εκδήλωσης για το iPad.

Προτεινόμενα για εσάς