Μουντιάλ 2014: Πρόκριση από την Τρίτη ή τον Νοέμβριο θέλουν οι διεθνείς

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 15:37
UPD:15:39
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Στιγμιότυπο από προπόνηση της Εθνικής ομάδας εν όψει του αγώνα με τη Σλοβακία.

A- A A+

Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, άμεσα ή μέσω των αγώνων μπαράζ του Νοεμβρίου, είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αντιπροσωπεία των διεθνών, αποτελούμενη από τους Καρνέζη, Κατσουράνη, Μανωλά, Σιόβα, Τοροσίδη και Χριστοδουλόπουλο, βρέθηκε το μεσημέρι σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που αποτελεί χορηγό της ΕΠΟ και στις δηλώσεις τους άπαντες εστίασαν στους δύο προσεχείς αγώνες της «γαλανόλευκης» ομάδας.

«Το παιχνίδι με τη Σλοβακία είναι όπως τα προηγούμενα οκτώ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχει σχέση που κερδίσαμε στη Σλοβακία. Υπάρχουν παίκτες στην Εθνική Σλοβακίας με ποιότητα, αλλά πρέπει να προσέξουμε γενικά ως ομάδα όλους τους παίκτες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Τοροσίδης.

«Η Εθνική έχει πάρει μέρος, από το 2004 και μετά, με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2006, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μια κατάκτηση το 2004, έχει ανέβει επίπεδο, είναι τα τελευταία χρόνια στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να πάρουμε την πρόκριση και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είτε τώρα είτε τον Νοέμβριο», συμπλήρωσε.

Ο Σιόβας, από την πλευρά του, ευχήθηκε «να κάνει μια "γκέλα" η Βοσνία, ώστε να πάρουμε την απευθείας πρόκριση. Αν δε γίνει αυτό θα πάμε στα μπαράζ, όπου κι εκεί πιστεύουμε θα πάρουμε τη πρόκριση για το Μουντιάλ. Καμία ομάδα δε μας φοβίζει, ακόμη και η Γαλλία. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα και με δύσκολες ομάδες και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Ο Χριστοδουλόπουλος, τέλος, υπογράμμισε ότι «θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς για να διατηρήσουμε στο ακέραιο τις ελπίδες μας ώστε να προκριθούμε απευθείας. Η Σλοβακία είναι πιο δυνατή ομάδα από το Λιχτενστάιν, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε καλή ομάδα. Ένα μεγάλο μέρος της σκέψης μας θα είναι και στον αγώνα της Βοσνίας. Όλα θα 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις