Το πλάνο του Σάντος για τον αγώνα με τη Σλοβακία

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 12:24
UPD:12:25
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Εθνικής ομάδας εν όψει του αγώνα με τη Σλοβακία.

A- A A+

Πρόβα… Σλοβακίας έκανε ο Φερνάντο Σάντος στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φανερώνει τις σκέψεις του όσον αφορά στην προσέγγιση του αγώνα της Παρασκευής.

Όπως έδειξε στο οικογενειακό δίτερμα, ο εκλέκτορας της Ελλάδας θα παίξει με σχηματισμό 4-3-3. Μοναδικός προβληματισμός του Σάντος φάνηκε να είναι ποιος παίκτης θα καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς στην άμυνα θα παίξουν Σιόβας και Μανωλάς αν δεν προλάβει τη μάχη με το χρόνο ο Παπασταθόπουλος. 

Στο «διπλό», λοιπόν, τερματοφύλακας ήταν ο Καρνέζης και αμυντική τετράδα, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέβας. Αμυντικό χαφ ήταν ο Τζιόλης, καθώς ο Κατσουράνης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας, μπροστά του έπαιξαν οι Μανιάτης (δεξιά), Νίνης (αριστερά) και τριάδα στην επίθεση ήταν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και Μήτρογλου στην κορυφή.

Στο δεύτερο μέρος ο Σάντος πέρασε στην ομάδα των «βασικών» τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Σαλπιγγίδη, δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει οριστικά για τη θέση του δεξιού επιθετικού. Ως προς τον Παπασταθόπουλο, ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ έκανε και σήμερα το πρωί ατομικό πρόγραμμα, ενώ θα δοκιμάσει να μπει στην ομάδα κατά την απογευματινή προπόνηση, στις 17:30.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις