Κάθειρξη 20 ετών στον Ακη Τσοχατζόπουλο

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 19:38
UPD:22:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A- A A+

Την ποινή κάθειρξης των 20 χρόνων επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Ακη Τσοχατζόπουλο, κρίνοντάς τον ένοχο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατʼ εξακολούθηση και κατ΄ επάγγελμα.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 ετών στη σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, και ποινή φυλάκισης 12 ετών στην κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Για τους υπολοίπους κατηγορουμένους το δικαστήριο αποφάσισε:

Ποινή κάθειρξης 12 ετών για τον Αστέριο Οικονομίδη,13 ετών για την Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, 6 ετών για τον Νίκο Ζήγρα, 13 ετών για τον Γιώργο Σαχπατζίδη, 16 ετών για τον Γιάννη Σμπώκο, 10 ετών για την Μαρία Ταλίρα Τσεκούρα, 10 ετών για τον Νίκο Γεωργουλάκη, 6 ετών για τον Παναγιώτη Σταμάτη, 10 ετών για τον Οράτιο Μελά και Κωνσταντίνο Αντωνιάδη,6 ετών για την Γκούντρουν Μολντενχάουερ, τον Φώτη Αρβανίτη και τον Νίκο Καρατζά,10 ετών για τον Γεώργιο Κωνσταντάτο.

EURONEWSGREEK

Στη φυλακή Τσοχατζόπουλος και άλλοι πέντε κατηγορούμενοι

Στη φυλακή οδηγούνται και πάλι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, η Βίκη Σταμάτη, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο Γιάννης Σμπώκος, ο Γιώργος Σαχπατζίδης και η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, καθώς οι δικαστές απέρριψαν το αίτημά τους να τους δοθεί αναστολή στην ποινή τους μέχρι να γίνει το Εφετείο.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Αστέριου Οικονομίδη να δοθεί αναστολή στην έφεση επιβάλλοντας του τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, χρηματικής εγγύησης και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Για τον Νίκο Ζήγρα και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους η ποινή έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα χωρίς περιοριστικούς όρους.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή