Δεύτερος ο Εργοτέλης με το 3-1 επί του Πλατανιά

Η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε τον ΠΑΟΚ ενώ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 20:10
UPD:20:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν την επίτευξη γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα Εργοτέλης - Πλατανιάς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Ο Εργοτέλης έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του στο πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νέα νίκη του, αυτή τη φορά επί του Πλατανιά με 3-1, έφτασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της κατάταξης και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες της Σούπερ Λίγκας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ύστερα από ένα μέτριο πρώτο ημίωρο, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται μόλις στο 28ο λεπτό όταν το σουτ του Κάται απέκρουσε  ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Αθανασίου, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη «πήρε μπροστά».

Στο 36΄ και σε αντεπίθεση του Εργοτέλη ο Ρομάνο άλλαξε την μπάλα με τον Διαμαντάκο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Πλατανιά από αριστερά και με διαγώνιο σουτ νίκησε για πρώτη φορά τον Γιωργαλίδη, για το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ένα πολύ δυνατό σουτ του Πέλε από τα 30 μέτρα ανάγκασε τον Κύπριο τερματοφύλακα να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με γκολ των γηπεδούχων: στο 47΄ ο Μπαντιμπανγκά πραγματοποίησε την κούρσα από τα δεξιά και στη σέντρα που επιχείρησε ο επερχόμενος Ρομάνο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι διασφαλίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Παρά το 0-3, πάντως, ο Πλατανιάς δεν κατέθεσε τα όπλα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε με τις αλλαγές του να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και ως κάποιο σημείο τα κατάφερε.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 52ο λεπτό πλησίασαν στο γκολ, αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε καταπληκτικά την κοντινή κεφαλιά του Ναζλίδη. Τελικά, η ομάδα των Χανίων το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει το σκορ στο 65΄, με την κεφαλιά του Τόρες. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις