Ισοπαλία στην Τρίπολη σε παιχνίδι-διαφήμιση

Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 σε ένα παιχνίδι ανατροπών
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 17:57
UPD:18:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Μαουρίτσιο Καράσκο (αριστερά) και ο παίκτης του Ατρόμητου Ματίας Ιγκλέσιας (δεξιά) μάχονται για την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ατρόμητος Αθ. για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ύστερα από μια αναμέτρηση-διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, σε παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές στο σκορ.

Οι αντίπαλοι ξεκίνησαν εξαρχής με σαφή επιθετικό προσανατολισμό, ως εκ τούτου οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Θ. Κολοκοτρώνης» παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αξιόλογες φάσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους παίρνοντας το προβάδισμα από το 11ο λεπτό με τον Ούμπιντες, καθώς ο Αργεντινός έκανε το 0-1 με διπλή προσπάθεια.

Στο 17΄ ο Σηφάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Μπαράλες και από εκείνο το σημείο ο Αστέρας άρχισε να πιέζει πολύ για την ισοφάριση. Στο 28΄ ο Σηφάκης επενέβη εκ νέου σωτήρια στο σουτ του Ντε Μπλάσις, ενώ στο 34΄το γκολ του Καράσκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ακυρώθηκε, αφού είχε υποδειχθεί έμμεσο χτύπημα.

Τελικώς οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, αφού η κεφαλιά του Ντε Μπλάσις στο 41΄, από κόρνερ του Καράσκο, βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις μάλιστα παραλίγο να γίνει το 2-1, αλλά ο Πίτου Γκαρσία απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Έντο.

Οι Αρκάδες συνέχισαν το ίδιο επιθετικά στην επανάληψη, με τον Μπαράλες να απειλεί με σουτ τον Σηφάκη στο 46΄ αλλά τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποκρούει και τον Ατρόμητο να κάνει αισθητή την παρουσία του ύστερα από αρκετή ώρα με ένα πολύ καλό (ελάχιστα άστοχο) σουτ του Καραγκούνη στο 59΄.

Στο 70΄ νέα καλή στιγμή για τον Αστέρα, με τον Ναβάρο να σεντράρει και τον Ουσέρο να πιάνει το βολέ, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 80΄ και το 81΄ ο Σηφάκης έκανε ακόμη δύο καλές αποκρούσεις, αρχικά στο σουτ του Ντε Μπλάσις και εν συνεχεία στην κεφαλιά του Μπαράλες.

ATROMITOS FC

Ο Ατρόμητος είχε χάσει πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να «παγώσει» το ρυθμό και εν τέλει το πλήρωσε χάνοντας το παιχνίδι, καθώς στο 86΄ ο Εντό έκανε το 2-1 με ωραίο φάουλ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η ομάδα των δυτικών προαστίων τιμώρησε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, όταν ο Μπρίτο με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε ο Ερνάντες) έκανε το 2-2, με την ασίστ να ανήκει στον Δημήτρη Παπαδόπουλο

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις