Παναθηναϊκός: Με πλήρη σύνθεση στην Τούμπα

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 15:34
UPD:16:33
PAO.GR

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το αυριανό ντέρμπι με τον «Δικέφαλο» ολοκληρώθηκε το πρωί με την τελευταία προπόνηση της αθηναϊκής ομάδας, που δεν περιλάμβανε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το αυριανό ντέρμπι με τον «Δικέφαλο» ολοκληρώθηκε το πρωί με την τελευταία προπόνηση της αθηναϊκής ομάδας, που δεν περιλάμβανε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Μοναδικές απουσίες για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, είναι εκείνες των νεαρών Ταμπάκη και Αποστολόπουλου, στον αντίποδα όμως επιστρέφει ο Μαρινάκης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας προπονητής συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις