Παναθηναϊκός: Αισιόδοξος εν όψει ΠΑΟΚ ο Μπεργκ

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 16:54
UPD:17:03
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Στη φωτογραφία ο σουηδός άσος του ΠΑΟ, Μάρκους Μπεργκ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

A- A A+

Αισόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 6ης αγωνιστικής.

Ο Σουηδός φορ των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για το μεγάλο ματς της Κυριακής, ενώ για το γκολ που πέτυχε εναντίον του Αστέρα Τρίπολης αρκέστηκε να πει: « «Ήταν ένα όμορφο γκολ.  Δεν θυμάμαι τόσο καλά τα γκολ που έχω πετύχει, αλλά ίσως και να ήταν ένα από τα πιο όμορφα. Υπήρχε καλή ποιότητα, καλό πρώτο άγγιγμα, το τελείωμα ήταν καλό και είμαι ικανοποιημένος».

Αφού δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική Σουηδίας, αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε καλή ψυχολογία. Πρέπει να δείξουμε την ίδια θέληση που είχαμε και στον αγώνα με τον Αστέρα και πρέπει να παίξουμε και καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε καλή ομάδα. Βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Ανυπομονούμε γι' αυτό και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις