Ξάνθη: Πρόκληση για τον Μάουρερ οι «Ακρίτες»

Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 18:47
UPD:18:55
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Ράινερ Μάουρερ (φωτογραφία αρχείου) εστίασε στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουν εφεξής οι ποδοσφαιριστές του σε προπονήσεις και αγώνες.

A- A A+

Ως πρόκληση χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Ξάνθη ο Ράινερ Μάουρερ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ακριτικής ΠΑΕ.

Ο Γερμανός τεχνικός εστίασε στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουν εφεξής οι ποδοσφαιριστές του σε προπονήσεις και αγώνες, προκειμένου να επέλθει η βελτίωση και κατ΄ επέκταση τα θετικά αποτελέσματα.

«Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας είχα έρθει και στο παρελθόν, αλλά το να δουλεύει κανείς με όλα αυτά που υπάρχουν εδώ, κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη. Για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση να έρθω στην Ξάνθη για να την οδηγήσω στην Ευρώπη», τόνισε ο Μάουρερ.

Για τις δύο ήττες της Ξάνθης στα πρώτα δύο παιχνίδια με αυτόν προπονητή, δήλωσε πως «το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή (0-1) ήταν άτυχο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και το πληρώσαμε. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η περισσότερη δουλειά και για τους παίκτες και για μένα προσωπικά είναι δεδομένη, αλλά οι αλλαγές για να φέρουν αποτέλεσμα χρειάζονται και χρόνο».

Όσο για το τι θα προσπαθήσει να βελτιώσει στην ακριτική ομάδα; «Τα τελειώματα φάσεων. Αν βάζεις γκολ έρχεται και η προσωπική αυτοπεποίθηση και κατ΄ επέκταση η επιτυχία. Επίσης, την αμυντική λειτουργία. Στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να παίξουν πιο γρήγορα, με λιγότερες επαφές της μπάλας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις