Μήτρογλου: «Σήμερα εγώ, αύριο άλλος»

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 00:59
UPD:01:02
EPA/THIERRY ROGE

Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει μετά το δεύτερο γκολ.

A- A A+

Ο Κώστας Μήτρογλου υπήρξε ο «δήμιος» της Άντερλεχτ με τα τρία γκολ που σημείωσε εις βάρος της στο «Κονστάντ Βαντεν Στοκ», ενώ έγινε ο πρώτος Έλληνας επιθετικός που επιτυγχάνει χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ιστορία του Ολυμπιακού πάντως, είναι δεύτερος, καθώς είχε προηγηθεί ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είχε σκοράρει τρεις φορές εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν, στο εκπληκτικό 6-2 της Ριζούπολης την περίοδο 2002-2003. 

Ο Έλληνας διεθνής φορ υπογράμμισε πάντως ότι η επιτυχία του οφείλεται στη συνολική δουλειά που έγινε, αφού στο πρώτο γκολ δέχθηκε την ασίστ του Σαβιόλα, στο δεύτερο την κεφαλιά-πάσα του Εντιγκά και στο τρίτο τη μεταβίβαση του Φουστέρ.

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και είναι σημαντικό που την πήραμε. Παίξαμε καλά, όπως και ο αντίπαλος, σε ένα παιχνίδι που έγιναν πολλές φάσεις. Εμείς όμως βάλαμε τα γκολ και πήραμε τη νίκη», είπε. 

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

«Σήμερα έβαλα τα γκολ εγώ, κάποια στιγμή μπορεί να τα βάλει άλλος παίκτης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βάζουμε γκολ και να νικάει ο Ολυμπιακός. Τώρα κοιτάμε την Μπενφίκα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις