Σαβιόλα: «Χαρούμενος για τον κόσμο μας»

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 00:40
UPD:00:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο δημιουργός του πρώτου «ερυθρόλευκου» γκολ, Χαβιέρ Σαβιόλα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν ως τις Βρυξέλλες για να υποστηρίξουν την ομάδα τους αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ ο δημιουργός του πρώτου «ερυθρόλευκου» γκολ, Χαβιέρ Σαβιόλα.

«Είμαι χαρούμενος γιατί και οι φίλοι της ομάδας είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Τους ευχαριστούμε γιατί δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να μας υποστηρίζουν. Ίσως σε αυτούς πρέπει να αφιερώσουμε τη νίκη. Όπου χρειάστηκε ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν σκοράροντας σε σωστά σημεία. Ελπίζουμε αυτή νίκη να μας βοηθήσει στη συνέχεια», δήλωσε ο Αργεντινός σταρ των «ερυθρόλευκων».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Ο Ρομπέρτο, που έστησε... τείχος μπροστά από την εστία του, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε εκτός έδρας και χαίρομαι που πήγα κι εγώ καλά. Κυρίως όμως είμαι ικανοποιημένος που πήραμε αυτό που θέλαμε από το ματς. Δεν ήξερα πως είναι μία από τις πιο μεγάλες μας νίκες στην Ευρώπη. Παίζει ρόλο και το σκορ σε αυτή τη διοργάνωση. Θα θυμόμαστε το σημερινό ματς, θα αποτελέσει τον οδηγό μας και θα το έχουμε στο μυαλό μας για τη συνέχεια, με την Μπενφίκα».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Ο Γιάννης Μανιάτης, από την πλευρά του, παραδέχθηκε ότι «δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Το κάναμε με την Παρί και είδατε τι έγινε. Στόχος μας είναι να πάμε στους “16” και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα το πετύχουμε. Νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο για τη νίκη έπαιξε η απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι. Ήταν συγκλονιστικός ο τερματοφύλακάς μας σήμερα και τον ευχαριστούμε. Η Μπενφίκα έχει δύσκολη έδρα και είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουμε τη δυνατότητα όμως να πάρουμε κι εκεί ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για πρόκριση».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις