Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο Καρπενήσι η Φλόγα

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 16:27
UPD:16:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Λαμπαδηδρομείς μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στην γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Ρίο – Αντίρριo.

A- A A+

Στο Καρπενήσι, στους πρόποδες του όρους Βελούχι ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014», που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το ταξίδι της ξεκίνησε το πρωί από τα Καλάβρυτα και πρώτος σταθμός ήταν η Πάτρα, όπου το βωμό στο λιμάνι άναψε η πρωταθλήτρια του πόλο Αγγελική Γερόλυμου, ενώ λαμπαδηδρόμος ήταν και η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου.

Στη συνέχεια πέρασε από τη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η υποδοχή στο Μεσολόγγι, όπου οι φωνές εκατοντάδων μαθητών αποθέωσαν τους λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν τη Φλόγα στον Κήπο των Ηρώων της πόλης.

Από το Μεσολόγγι κατευθύνθηκε στο Αγρίνιο για να τύχει κι εκεί θερμής υποδοχής, πριν καταλήξει στο Καρπενήσι όπου και θα διανυκτερεύσει. 

FACU1ZIPS

«Βάλτε τη Φλόγα στις καρδιές και μεταφέρετε το μήνυμά της, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που είναι κοντά μας», επισήμανε σε κάθε σταθμό, ο πρόεδρος της Επιτροπής λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ, Γιάννης Καρράς.

Η λαμπαδηδρομία θα συνεχιστεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου με αφετηρία το Καρπενήσι και θα περάσει από τη Λαμία, το Βόλο και τη Λάρισα, πριν καταλήξει στην Κατερίνη όπου και θα παραμείνει το βράδυ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις