Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μικροκομματικές στρατηγικές πίσω από τους ελέγχους στην ΕΛΑΣ

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 11:45
UPD:13:06
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Οι Έλληνες αστυνομικοί των 700 ευρώ δεν θα γίνουν το άλλοθι για να καλυφθούν τα τρομακτικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και δεν θα εξυπηρετήσουν τις μικροκομματικές στρατηγικές του κ. Δένδια και της κυβέρνησης Σαμαρά», αναφέρει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

A- A A+

Για «αγώνα δυσφήμησης και προσβολής όλων των ελλήνων αστυνομικών» από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης μέσω της τηλεοπτικής προβολής των ελέγχων που γίνονται για τις σχέσεις του Σώματος με τη Χρυσή Αυγή κάνει λόγο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Β. Καπερνάρος.

Όπως τονίζει ο κ. Καπερνάρος, η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων δεν χρειάζεται κάμερες και δελτία Τύπου για να κάνει τη δουλειά της.

«Οι Έλληνες αστυνομικοί των 700 ευρώ δεν θα γίνουν το άλλοθι για να καλυφθούν τα τρομακτικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και δεν θα εξυπηρετήσουν τις μικροκομματικές στρατηγικές του κ. Δένδια και της κυβέρνησης Σαμαρά. Είναι προφανές, ότι με το 'τσουβάλιασμα' των αστυνομικών, η κυβέρνηση, επιχειρεί τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή