Σούπερ Λίγκα: Δύσκολα ο Αστέρας, 2-0, την Καλλονή

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 17:52
UPD:18:00
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, δύο εκ των οποίων εκτός έδρας.

A- A A+

Ο Ντε Μπλάσις έλυσε το «γόρδιο δεσμό» στο 69΄ και στις καθυστερήσεις ο Καράσκο «σφράγισε» τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 επί της Καλλονής, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

«Κομβικό» σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του Αναστασιάδη στο 24΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν πολύ νωρίς με 10 παίκτες και με μαζική άμυνα προσπάθησαν να διαφυλάξουν ανέπαφη την εστία τους. Για το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, δύο εκ των οποίων εκτός έδρας.

Οι Αρκάδες πίεσαν πολύ μετά την αποβολή, είχαν δοκάρι με τον Χουάνμα στο 41΄ και δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν πριν την φάση του 69ου λεπτού. Μετά από σύγχυση στα καρέ της Καλλονής, ο Ντε Μπλάσις βρήκε την ευκαιρία με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες της Καλλονής μη έχοντας άλλες επιλογές βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν και μοιραία άφηναν αρκετά κενά στην άμυνά τους.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα από αυτά και στις καθυστερήσεις με τον Καράσκο κατάφεραν να πετύχουν το 2-0. Για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν η δεύτερη εφετινή νίκη και αυτή εντός έδρας, ενώ δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα (έχει και τρεις ισοπαλίες).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις