Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπαϊράμι με ΟΦΗ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 20:08
UPD:20:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Σουηδός ακραίος μέσος, Ερικ Μπαϊράμι (φωτογραφία αρχείου), «ανέβασε» πυρετό και μοιραία έμεινε εκτός αποστολής, προσθέτοντας ένα σοβαρό πρόβλημα στον τεχνικό του «τριφυλλιού».

A- A A+

Χωρίς τον Έρικ Μπαϊράμι, που «χτυπήθηκε» από ίωση, θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εκεί που ο Γιάννης Αναστασίου έβλεπε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, στη σημερινή τελευταία προπόνηση ήρθε το απρόοπτο. Ο Σουηδός ακραίος μέσος, Ερικ Μπαϊράμι, «ανέβασε» πυρετό και μοιραία έμεινε εκτός αποστολής, προσθέτοντας ένα σοβαρό πρόβλημα στον τεχνικό του «τριφυλλιού».

Το ευχάριστο για τον Αναστασίου ήταν ότι οι Μέντες, Σίλντενφελεντ και Αμπεΐντ γυμνλάστηκαν γι' άλλη μια φορά χωρίς καμία απολύτως ενόχληση και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή. 

Οι «εκλεκτοί» του Γιάννη Αναστασίου για την αυριανή αναμέτρηση: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, , Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις