Κ. Μητσοτάκης: Οι τρεις κύριοι πυλώνες για ένα «άλλο δημόσιο»

Λάθος να θεωρείται πως μεταρρύθμιση είναι μόνο η κινητικότητα, δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 14:13
UPD:15:03
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως είναι μεγάλο λάθος να θεωρείται πως μεταρρύθμιση στη δημόσιο είναι μόνο η κινητικότητα.

A- A A+

Η απλοποίηση των δομών και των διαδικασιών και η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν τους τρεις κύριους πυλώνες για «ένα άλλο δημόσιο», δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι μεγάλο λάθος να θεωρείται πως μεταρρύθμιση στο δημόσιο είναι μόνο η κινητικότητα. Όπως επεσήμανε, αυτό θα εξηγήσει την επόμενη εβδομάδα και στους πιστωτές.

Σχολιάζοντας τη δολοφονία του Π. Φύσσα, χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστικό μόρφωμα που προσομοιάζει περισσότερο σε εγκληματική συμμορία και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί με οποιοδήποτε άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα. Επίσης, διευκρίνισε πως η πολιτική βία μπορεί να εκπορεύεται από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, ωστόσο «δεν εξισώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή», συμπληρώνοντας πως στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε παράσχει πολιτική κάλυψη σε δυνάμεις που κατέφευγαν σε πράξεις βίας, αν και σίγουρα από τότε έχει επέλθει πρόοδος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή