ΑΔΕΔΥ: Μαζική η συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 16:09
UPD:16:10
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Στους δρόμους διαδηλώσαν χιλιάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο απεργιακό κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ ενάντια στη διαθεσιμότητα. 

A- A A+

Μαζική ήταν σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ η συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές συγκεντρώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας, ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ στην συγκέντρωση της Αθήνας συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 120.000 άτομα, δείχνοντας «την αντίσταση της ελληνικής κοινωνίας μπροστά στην αναλγησία όλων εκείνων που εμμένουν στην ίδια σκληρή, αντιλαϊκή και αδιέξοδη πολιτική».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
EURONEWSGREEK

«Η ΑΔΕΔΥ μαζί με όλες τις οργανώσεις του συνδικαλιστικού κινήματος στο Δημόσιο Τομέα έστειλαν και σήμερα μήνυμα καθαρό, δυναμικό και αδιαπραγμάτευτο τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην τρόικα ότι είναι αποφασισμένοι να βάλουν φραγμό στο ξεπούλημα των Υπηρεσιών της Υγείας, της Παιδείας, της Πρόνοιας και της Ασφάλισης, να ανατρέψουν την πολιτική της διάλυσης συνολικά του Δημοσίου Τομέα, καθώς και την πολιτική της κατάργησης των μισθολογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο αγώνας δεν σταματά εδώ. Θα συνεχίζουμε ενωμένοι για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που οδηγούν σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή», καταλήγει.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή