Σούπερ Λίγκα: Νίκη του ΠΑΣ επί του Ατρόμητου

Η ομάδα της Ηπείρου «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 21:26
UPD:23:01
EUROKINISSI/EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ ήταν πιο επιθετικός στην επανάληψη και ανάγκασε τον Ατρόμητο να χάσει μέτρα στο γήπεδο.

A- A A+

Ένα γκολ του Τσουκαλά στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης έκρινε τον αγώνα των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ηπείρου με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε έτσι στους 7 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ενώ το συγκρότημα των δυτικών προαστίων παρέμεινε στους 4 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, καθώς με σωστή πίεση και καλή κυκλοφορία ήλεγχε το ρυθμό και αναπτυσσόταν σωστά. Στο 5΄ και το 9΄ δύο καλά σουτ των Φυτανίδη και Ναπολεόνι πέρασαν άουτ, στο 11΄ ο Τσάβες σούταρε πάνω από το δοκάρι του Ατρόμητου και στο 15΄ ο Βελλίδης κράτησε απαραβίαστη την εστία του στην προσπάθεια του Παπαδόπουλου, για να πράξει το ίδιο ο Τσενάμο στην απέναντι εστία στο 17΄, σε σουτ του Τσάβες.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, οι αντίπαλοι έπαιζαν «ανοιχτά» και οι φίλαθλοι στους «Ζωσιμάδες» απολάμβαναν ένα αξιόλογο θέαμα, με την μπάλα να μεταφέρεται γρήγορα στις περιοχές. Στο 27΄ η κεφαλιά του Ίλιτς πέρασε άουτ, στο 29΄ το σουτ του ίδιου απέκρουσε ο Τσενάμο και στο 31΄ ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να πετύχει από πολύ μακριά το γκολ της χρονιάς «κρεμώντας» τον Βελλίδη, αλλά αστόχησε.

ATROMITOS FC

Ο ΠΑΣ ήταν πιο επιθετικός στην επανάληψη και ανάγκασε τον Ατρόμητο να χάσει μέτρα στο γήπεδο. Η πίεση των γηπεδούχων επιβραβεύθηκε στο 67ο λεπτό, όταν ο Βίλα κέρδισε μια κόντρα και γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον επερχόμενο Τσουκαλά να πλασάρει από κοντά για το 1-0.

Η ομάδα του Παράσχου βρέθηκε να κυνηγά πια την ανατροπή και «αφυπνίστηκε», χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο. Στο 70΄ ο Βελλίδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Παπαδόπουλου, στο 71΄ το απευθείας φάουλ του Φυτανίδη έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι των γηπεδούχων και ελάχιστα αργότερα η κεφαλιά του Ταυλαρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να ισοφαρίσουν.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις