Σούπερ Λίγκα: Η αυλαία πέφτει στους «Ζωσιμάδες»

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 13:10
UPD:13:12
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα όσο και αμφίρροπη αναμέτρηση.

A- A A+

Στους «Ζωσιμάδες» πέφτει απόψε (19:30) η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα όσο και αμφίρροπη αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερις βαθμούς, με το νικητή, εφόσον υπάρξει, να έχει κάνει μεγάλο βαθμολογικό άλμα προς τις πρώτες θέσεις της κατάταξης

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλήφθηκε ο Τόμας Ντε Βινσέντι, που επέστρεψε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και υπολογίζεται από τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε ακόμη στην αποστολή και τους Βελλίδη, Αμπάρη, Ντάσιο, Μιχαήλ, Μπέριο, Τζιμόπουλο, Κολοβέτσιο, Στρούνα,Τσουκαλά, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβεζ, Κρητικό, Κοροβέση, Ίλιτς και Γιάκο.

Από την απέναντι πλευρά, ο Σωκράτης Φυτανίδης συμπεριλήφθηκε επίσης στην αποστολή του Ατρόμητου από τον Γιώργο Παράσχο και θα δώσει το «παρών» απέναντι στον ΠΑΣ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μετέβη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου έχοντας στην αποστολή, εκτός του έμπειρου αμυντικού, τους Σηφάκη, Τσενάμο, Γιαννούλη, Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνο, Καραγκούνη, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Παπαδόπουλο και Τζαμάλ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις