Μαραθώνιος επαφών Σαμαρά στις Βρυξέλλες

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 15:44
UPD:17/09/2013 19:41
REUTERS/FRANCOIS LENOIR

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και θέματα που αφορούν την επικείμενη ελληνική προεδρία της Ε.Ε. θα τεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει αύριο στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Η ατζέντα των συνομιλιών των δύο ανδρών επιβεβαίωθηκε σήμερα και δια στόματος της εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πία Αρενκίλτε.  

Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ και με τον επίτροπο Ανταγωνιστικότητας Χοακίν Αλμούνια.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού

Οι επαφές του Πρωθυπουργού θα ξεκινήσουν στις 12:00 (ώρα Ελλάδος) με τον κ. Σουλτς και στις 12:30 θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να συναντήσει τον κ. Μπαρόζο. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Κομισιόν, μετά τη συνάντησή τους, στις 15:45 (ώρα Ελλάδος), οι δύο άνδρες θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Για τις 16:00 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Ρόμπεϊ. Δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα συνάντησης του κ. Σαμαρά με τον κ. Αλμούνια.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή