Σούπερ Λίγκα: Άνετα ο Ολυμπιακός, 4-0, τη Ξάνθη

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 22:20
UPD:15/09/2013 00:12
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με το δεύτερο διαδοχικό χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου (προηγήθηκε αυτό στη Λιβαδειά) ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 4-0 τη Ξάνθη στο Καραϊσκάκη κι έκανε το 4Χ4 στη Σούπερ Λίγκα.

Σε «παράσταση για ένα ρόλο» μετέτρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» την αναμέτρηση με τους Ακρίτες κι έκαναν μία...γερή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν την ερχόμενη Τρίτη στο ίδιο γήπεδο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μίτσελ πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 45 λεπτά κι από κει και πέρα «κατέβασε ταχύτητα».

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν σε ένα ακόμη ματς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού. Μετά το χατ τρικ που πέτυχε στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού πριν από δύο εβδομάδες, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς και απόψε είχε «στενή» επαφή με τα δίχτυα. Την αρχή έκανε ο Χαβιέ Σαβιόλα στο 3ο λεπτό, για να «οπλίσει» ο διεθνής σέντερ φορ και με δύο γκολ στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 (27΄,45΄).

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Στο 73΄ από ασίστ του Βάις, ο Μήτρογλου πέτυχε κι άλλο γκολ (4-0) αναγκάζοντας τον κόσμο να τον αποθεώσει. Στη διάρκεια του πρώτου μέρους ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, προέβη σε αναγκαστική αλλαγή του Μπονγκ με τον Χολέμπας, μιας και ο Καμερουνέζος χτύπησε στο πόδι και αντικαταστάθηκε αμέσως. Ντεμπούτο με τους Πειραιώτες έκανε ο Γιαταμπαρέ, ο οποίος στο δεύτερο μέρος πήρε την θέση του Φουστέρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις