Σούπερ Λίγκα: Απουσιάζει το ντέρμπι από την 4η αγωνιστική

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 01:05
UPD:01:09

Για άλλη μία φορά το ντέρμπι...απουσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ωστόσο, και οι τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

A- A A+

Το ματς, Βέροια-ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Για άλλη μία φορά το ντέρμπι...απουσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ωστόσο, και οι τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι που «κλέβει την παράσταση» είναι αυτό ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ, ενώ στα άλλα δύο υπάρχουν φαβορί. Ο Παναιτωλικός, που υποδέχεται τον Εργοτέλη έχει τον «πρώτο λόγο», όπως και ο Ολυμπιακός, που θα φιλοξενήσει τη Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.

Στη μοναδική του έξοδο από την Τούμπα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (2-0). Όπως και τότε (Σάλκε) έτσι και τώρα ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σαχτέρ Καρακάντι (Πέμπτη, 19/09), ωστόσο, αυτή την φορά θα επιδιώξει να μην  επαναλάβει το ίδιο λάθος.

Για το 4Χ4 θα παίξει με τη Ξάνθη ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, το βράδυ της προσεχούς Τρίτης (17/09). Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι το μεγάλο φαβορί για τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Ξάνθη που μέχρι τώρα δεν έχει πείσει.

Το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα τα δώσει για τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα (έχει ισάριθμες ήττες) κόντρα στον αήττητο Εργοτέλη (δύο ισοπαλίες, μία νίκη). 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Παναιτωλικός-Εργοτέλης (16:00, NS2), Βέροια-ΠΑΟΚ (18:15, NS1), Ολυμπιακός-Ξάνθη (20:30, NS2).
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις