Παναθηναϊκός: Στην αποστολή Πράνιτς, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 13:43
UPD:14:55
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους νεοαποκτηθέντες του Παναθηναϊκού, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης, (ο Μπαλμπόα έμεινε εκτός)  υπολογίζονται κανονικά από το Γιάννη Αναστασίου για την αυριανή αναμέτρηση στα Χανιά, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και στην αρχική ενδεκάδα.

A- A A+

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά συμπεριλήφθηκαν οι Πράνιτς, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης.

Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους νεοαποκτηθέντες (ο τέταρτος είναι ο Μπαλμπόα που έμεινε εκτός)  υπολογίζονται κανονικά από το Γιάννη Αναστασίου για την αυριανή αναμέτρηση στα Χανιά, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και στην αρχική ενδεκάδα.

Όπως αναμενόταν αποκλείστηκαν και οι τραυματίες Μέντες, Σίλντενφελντ, αλλά και οι Σταματάκης, Δώνης. Οι «εκλεκτοί» του προπονητή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά είναι οι ακόλουθοι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεϊντ , Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης και Μπεργκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις