Μουντιάλ 2014: Προκρίθηκαν ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 13:42
UPD:13:49
EPA/MONICA QUESADA

Η Κόστα Ρίκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τζαμάικα, έφτασε στους 15 βαθμούς και επίσης διασφάλισε την παρουσία της στα γήπεδα της Βραζιλίας.

A- A A+

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κόστα Ρίκα προκρίθηκαν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών στη ζώνη Concacaf.

Οι ΗΠΑ, που οδηγούν τον όμιλο με 16 βαθμούς, νίκησαν στο Κολόμπους το Μεξικό με 2-0 χάρις στα γκολ των Έντι Τζόνσον (50΄) και Λάντον Ντόνοβαν (78΄). 

Οι ηττημένοι «τρικολόρες», από την πλευρά τους, κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν εκτός συνέχειας, καθώς με 8 βαθμούς ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με τον Παναμά και βρίσκονται ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό.

Από την πλευρά της η Κόστα Ρίκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τζαμάικα, έφτασε στους 15 βαθμούς και επίσης διασφάλισε την παρουσία της στα γήπεδα της Βραζιλίας. 

Με τον Τζόελ Κάμπελ του Ολυμπιακού βασικό (αντικαταστάθηκε στο 78΄), οι παίκτες του Χόρχε Λουίς Πίντο άνοιξαν το σκορ με τον Ράνταλ Μπρένες στο 75ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Ζερμέιν Άντερσον στις καθυστερήσεις.

Για την τρίτη θέση, που δίνει άμεση πρόκριση, φαβορί είναι η Ονδούρα μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Παναμά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις