Σάντος: «Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους κάθε ελπίδα»

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 00:49
UPD:12/09/2013 23:00
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Φερνάντο Σάντος σε στιγμιότυπο από τον αγώνα ενάντια στην Λετονία.

A- A A+

Την απόλυτη προσήλωση των διεθνών στο στόχο που τέθηκε μετά τη μοναδική ήττα της Εθνικής στον 7ο προκριματικό όμιλο για το Μουντιάλ, ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος.

Μετά το 1-3 στη Ζένιτσα ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός εκλέκτορας είχε ζητήσει πέντε νίκες στους ισάριθμους αγώνες που απέμεναν. Οι διεθνείς πήραν τις τρεις και τον Οκτώβριο θα κληθούν να σημειώσουν και τις υπόλοιπες δύο, απέναντι σε Σλοβακία και Λιχτενστάιν, προκειμένου η απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας να διεκδικηθεί μέχρι τέλους.

«Οι ελπίδες μειώθηκαν καθώς περιμέναμε πως θα μπορούσαν οι Σλοβάκοι να κόψουν κι άλλους βαθμούς από τους Βόσνιους. Εμείς όμως πρέπει να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τους Βόσνιους. Όσο υπάρχει ελπίδα εμείς θα την κυνηγάμε μέχρι το τέλος», δήλωσε ο κ. Σάντος. 

Για τον αγώνα με τη Λετονία δήλωσε ότι είναι «ικανοποιημένος από το ξεκίνημα, καθώς ουσιαστικά συνεχίσαμε από το δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν. Το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο μας αδικεί. Μας απασχολεί το γεγονός ότι χάνουμε ευκαιρίες και χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά σε αυτό το κομμάτι, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει στις λίγες μέρες που δουλεύουμε».

Όπως επισήμανε «μέτρησε η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, που μπήκαν καλά στο ξεκίνημα αλλά το γεγονός ότι δεν ήρθε το γκολ έφερε εκνευρισμό στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Νομίζω ότι διατηρήσαμε πολύ εύκολα το 1-0, αφού ο αντίπαλος δεν κατάφερε να μας απειλήσει, αλλά από την πλευρά μας δεν πληρώσαμε τα γκολ που δεν πετύχαμε. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο, αφού μπορούσαμε και αξίζαμε να πετύχουμε 2-3 γκολ ακόμη».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις