Απόσυρση του Φέντερερ το 2014 προβλέπουν οι μπουκμέικερς

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 13:59
UPD:14:12
EPA/JOHN G. MABANGLO

Ο Ελβετός, πρώην νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, όχι μόνο δεν κατόρθωσε να φτάσει ούτε σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης αλλά γνώρισε μια σειρά από ήττες που προκάλεσαν έκπληξη σε σχέση με την κλάση του.

A- A A+

Την ώρα που Ράφα Ναδάλ θριάμβευε στο U.S. Open, κατακτώντας τον 13ο τίτλο σε τουρνουά Grand Slam απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ρότζερ Φέντερερ ολοκλήρωνε μια «υποτονική» αγωνιστική χρονιά.

Ο Ελβετός, πρώην νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, όχι μόνο δεν κατόρθωσε να φτάσει ούτε σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης αλλά γνώρισε μια σειρά από ήττες που προκάλεσαν έκπληξη σε σχέση με την κλάση του. Παρόλα ταύτα, πάντως, αυτή η τάση εξακολουθεί να παραμένει αναστρέψιμη σύμφωνα με τους μπουκμέικερς.

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία Ladbrokes δέχεται στοιχήματα ως προς την πιθανότητα ο Φέντερερ να φτάσει στον τελικό ακόμη ενός Grand Slam στην καριέρα του, ενδεχόμενο που προσφέρει απόδοση 2.50, η οποία γίνεται 5.00 σε περίπτωση νίκης.

Μια αποχώρηση του Φέντερερ, ωστόσο, μπορεί να μην είναι και τόσο μακρινή: οι «μπουκ» δίνουν 2.50 αν ο τενίστας ανακοινώσει την απόσυρσή του το 2014, ενώ στην περίπτωση που αυτό συμβεί ως το τέλος του 2013 η απόδοση φτάνει 11 φορές το αρχικό ποντάρισμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις