Σούπερ Λίγκα: Στο Ηράκλειο πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό σε παιχνίδι χωρίς φαβορί
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 13:22
UPD:13:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Οι Κρήτες έχουν ένα θεωρητικό προβάδισμα λόγω έδρας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πέφτει απόψε στο Ηράκλειο και το «Παγκρήτιο» στάδιο, που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό (21:30).

Οι δύο ομάδες, που προέρχονται από ισοπαλίες στην πρεμιέρα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2), έδειξαν στους αγώνες τους με Ατρόμητο και Πανθρακικό, αντίστοιχα, ότι έχουν επιθετικό προσανατολισμό, οπότε η συνάντηση αναμένεται ενδιαφέρουσα όσον αφορά στο θέαμα αλλά και αμφίρροπη.

Οι Κρήτες έχουν ένα θεωρητικό προβάδισμα λόγω έδρας, ωστόσο όπως επισήμανε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Γρηγόρης Αθανασίου, «ο Λεβαδειακός είχε ένα στραβοπάτημα μέσα στην έδρα του, όμως διαθέτει πολύ καλούς παίκτες κι έναν πολύ καλό προπονητή και το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο».

Από την πλευρά του, ο 22χρονος αμυντικός των Βοιωτών Μανώλης Νικολακάκης, τόνισε πως «θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, αλλά είδα ότι ο Εργοτέλης είναι πολύ καλός και επικίνδυνος στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εστιάσουμε στα δυνατά σημεία του αντίπαλου». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις