«Στάση Αγρίνιο» για τον ΠΑΟΚ και ήττα από Παναιτωλικό

Οι «νεοφώτιστοι» νίκησαν τους φιλόδοξους Μακεδόνες με 2-0
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 21:11
UPD:22:02
MOTION TEAM
A- A A+

Ο Παναιτωλικός υποχρέωσε σε... ανώμαλη προσγείωση τον ΠΑΟΚ, του οποίου επικράτησε στο Αγρίνιο με 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καταγράφοντας την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στην άδεια λόγω τιμωρίας έδρα τους, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπόγιοβιτς στο 27ο λεπτό και «κλείδωσαν» τη μεγάλη νίκη τους με τον Μελισσά στο 45΄. Στο 86ο λεπτό ο Καμαρά εκτέλεσε το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Κίτσιου, αλλά «σημάδεψε» το δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ επιθετικά θέλοντας να αιφνιδιάσει τον «Δικέφαλο», που με καλή αμυντική λειτουργία δεν αντιμετώπιζε πάντως ιδιαίτερα προβλήματα. Στο 27ο λεπτό, όμως, οι Κάτσε και Βίτορ προσπάθησαν να παίξουν κάθετα έξω από την αντίπαλη περιοχή, ο Κούσας έδιωξε και στην αντεπίθεση ο Μπόγιοβιτς βρέθηκε απέναντι στον Χακόμπο και με ωραίο πλασέ τελείωσε ιδανικά τη φάση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

O Πασχάλης Μελισσάς πετυχαίνει το 2ο γκολ στο 45ο λεπτό για τον Παναιτωλικό.

Στο 43΄ ο Μελισσάς μόλις που πρόλαβε να διώξει προ των Νέτσιντ και Ολίσε, ενώ ήταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής δύο λεπτά αργότερα που στην ωραία σέντρα του Θεοδωρίδη έπιασε την κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Χακόμπο να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ταυτόχρονη είσοδος των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επανάληψη δεν απέφερε τα οφέλη που προσδοκούσε ο Χουμπ Στέφενς, αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να έγινε πιο επιθετικός και ο «Κλάους» να είχε ένα καλό σουτ (56΄)  που απέκρουσε δύσκολα ο Μπρακάλι, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν σωστά και χωρίς άγχος, έδωσαν το ρυθμό που ήθελαν και όχι μόνο δεν κινδύνεψαν, αλλά στο 77΄ ο Ζούνιορ έβγαλε τον Καμαρά απέναντι στον Ισπανό τερματοφύλακα του «Δικέφαλου», που απέκρουσε σε κόρνερ. Σε άλλη μία αντεπίθεση, στο 86ο λεπτό, ο Καμαρά ανατράπηκε από τον Κίτσιου αλλά ήταν ο ίδιος που εκτελώντας το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση και σε κόρνερ του Στοχ, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά «σημαδεύοντας» με τη σειρά του το οριζόντιο δοκάρι του Μπρακάλι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις