Πρώτη νίκη για Βέροια, 2-0 τον ΟΦΗ

Οι ομάδες της Κρήτης «εμπνέουν» όπως φαίνεται το μακεδονικό συγκρότημα
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 21:19
UPD:22:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν.

A- A A+

Με... κεκτημένη ταχύτητα από τον αγώνα των Χανίων εναντίον του Πλατανιά στην πρεμιέρα, όταν στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 και ισοφάρισε, η Βέροια νίκησε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τον ΟΦΗ 2-0 και πέτυχε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ για τη «βασίλισσα του βορρά» άνοιξε στο 67ο λεπτό ο Μοχάμεντ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μρντάκοβιτς στο 82΄, παίρνοντας τη ρεβάνς από τον Δασκαλάκη που είχε αποκρούσει το πέναλτι του Σέρβου επιθετικού στο 7ο λεπτό. 

Οι αντίπαλοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με εμφανή διάθεση να παίξουν επιθετικά. Έτσι, στο 6ο λεπτό η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε επέμβαση του Ζβάσιγια επί του Μπαργκάν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μρντάκοβιτς, αλλά ο Δασκαλάκης με εντυπωσιακή προσπάθεια απέκρουσε. Στο 10΄, μετά από βαθιά μπαλιά προς τον Όγιος ο Αργεντινός γύρισε στον Μιλιάζες, ο οποίος επιχείρησε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Στο 14΄ ο Ορέστες έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω «στρώνοντας» την μπάλα στον Όγιος, που από εξαιρετική θέση σούταρε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η κεφαλιά του Τραπ πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλάκη.

Στο 56΄ ο Μρντάκοβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Δασκαλάκη, με τον τερματοφύλακα των Κρητών να εξουδετερώνει την απειλή, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας νικήθηκε στο 67΄: από πάσα του Καλτσά ο Μοχάμεντ γύρισε και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του, ενώ στο 82΄ ο σκόρερ προετοίμασε το δεύτερο γκολ, όταν σέντραρε από δεξιά στον Μρντάκοβιτς που «έγραψε» το τελικό 2-0.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις