Για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη ο Ατρόμητος

Η ομάδα των δυτικών προαστίων αντιμετωπίζει την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα λιγκ
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 12:31
UPD:12:37
ICON PRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Στιγμιότυπο από παλαιότερη προπόνηση της ομάδας.

A- A A+

Με στόχο να επιτύχει ό,τι δεν μπόρεσε πέρυσι, δηλαδή την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την οποία έχασε στις λεπτομέρειες από τη Νιούκαστλ, ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα (19:30) την ολλανδική Άλκμααρ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Για να θέσουν το «θεμέλιο λίθο», όμως, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου θα πρέπει να σημειώσουν την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη τους απέναντι στους Ολλανδούς, που μπορεί να μην είναι... ιπτάμενοι αλλά συνθέτουν ένα ισχυρό και πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. 

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κατασταλάξει ως προς τη σύνθεση που θα χρησιμοποιήσει. Έτσι, τερματοφύλακας θα είναι ο Σηφάκης και την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης και Γιαννούλης.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μπάλλας και Δημούτσος, στα χαφ θα παίξουν Μπρίτο, Γκαρσία και Ούμπιντες, ενώ επιθετικός θα αγωνιστεί ο  Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γκέρτιαν Φερμπέεκ προτίθεται να παίξει με τους Εστεμπάν, Μ. Γιόχανσον, Βούιτενς, Γκουβελέεου, Φίργκεφερ, Γκούντελι, Χένρικσεν, Ελμ, Μπέερενς, Α. Γιόχανσον και Γκούντμουντσον. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις