Πήρε το βαθμό ο Ατρόμητος

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 21:08
UPD:23:27
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Το γκολ του Παπαδόπουλου στο 87΄ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο απέναντι στον Εργοτέλη (2-2), που προηγήθηκε δύο φορές στο Περιστέρι.

Λιγότερο από μία εβδομάδα από την πρώτη του αναμέτρηση με την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Europa League, η ομάδα του Περιστερίου απέτυχε να μπει...με το δεξί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Έτσι, όμως, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένο από το βαθμό που «τσίμπησε» σχεδόν στην εκπνοή.

ATROMITOS FC

Παίζοντας έξυπνα στα πρώτα 45 λεπτά ο Εργοτέλης κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο Περιστέρι και βάλει δύσκολα από νωρίς στον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί απείλησαν στο 6΄ με το σουτ του Ρέντζα και δύο λεπτά άνοιξαν το σκορ. Ο Μπαντιμπανγκά δέχτηκε τη μπάλα από κόντρα στην περιοχή και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει το Σηφάκη (0-1).

Ατρόμητος - Εργοτέλης 2-2: Δηλώσεις Γ. Πετράκη - Γ. Παράσχου

Η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, μετά το τέλος του αγώνα.

Το γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να αναδιοργανωθούν γρήγορα,αλλά οι Κρητικοί είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή τους. Θα μπορούσε στο 19΄ η ομάδα του Πετράκη να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Αναστασάκο, ενώ στο 22΄οι Περιστεριώτες είχαν την πρώτη «καθαρή» ευκαιρία με το πλασέ του Καραγκούνη (άουτ).

ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Μπαντιμπανγκά πανηγυρίζει μετά το γκολ που πέτυχε.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 23΄ πάλι με τον Αναστασάκοκι αντί να γίνει το 0-2 ήρθε το 1-1 στο 25΄. «Δράστης» ο Ούμπιντες που «εκτέλεσε» τον Αθανασίου. Στην τρίτη του προσπάθεια για γκολ ο Αναστασάκος δεν αστόχησε. Με τη βοήθεια αμυντικού το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη κι έτσι στο 36΄ έγινε το 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ατρόμητος πίεσε πάρα πολύ στο δεύτερο μέρος κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 72΄ και 75΄ με τους Μπριτο και Καραμάνο, ενώ από το 74΄ ο Εργοτέλης έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα (74΄). Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-2, ενώ στο 91΄ έχασε απίστευτη ευκαιρία να χαρίσει στους «κυανόλευκους» το «τρίποντο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις