Παράσχος: «Να κρατήσουμε το μηδέν με Αλκμάαρ»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου υπολογίζει πολύ την ολλανδική ομάδα
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 23:44
UPD:23:51
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Έτοιμος και αποφασιστικός πρέπει να είναι ο Ατρόμητος, αύριο (19:30) εναντίον της Αλκμάαρ για να ελπίζει σε πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε αυτά τα στοιχεία εστίασε ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Γιώργος Παράσχος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Το άγχος υπάρχει σίγουρα. Η Αλκμάαρ είναι μια μεγάλη ομάδα που το έχει αποδείξει με καλές πορείες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ κοντρολαρισμένη. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλιώς δεν έχουμε τύχη», δήλωσε ο Μακεδόνας τεχνικός.

«Πρέπει επίσης, να δείξουμε προσοχή στα στημένα καθώς η Αλκμάαρ έχει ψηλά παιδιά. Δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Απλώς θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος και και ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν, αυτό είναι το σημαντικό», πρόσθεσε.

Τους παίκτες της ελληνικής ομάδας εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Νάστος. «Η εμπειρία φέτος είναι μεγαλύτερη. Η Αλκμάαρ είναι μια μεγάλη ομάδα και στα χαρτιά είναι το φαβορί. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο, ποια ομάδα δηλαδή θα περάσει. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο γήπεδο. Είμαστε διαφορετική ομάδα φέτος. Ελπίζουμε να κάνουμε τον κόσμο να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο», δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις